Welkom in Motel Mama

Welkom in Motel Mama

JE ZONNIGE TUSSENSTOP OP WEG NAAR BABY TOWN

Buikgevoel en juiste informatie: twee dingen die echt van pas komen op je reis naar baby town. Het ene heb je al, het andere vind je hier. Welkom in Motel Mama, voor 100% echte, eerlijke en superhandige info voor een zelfzekere zwangerschap en babytijd. Recht vanuit de vroedvrouwenpraktijk, tot bij jou!

Liefs,
Elke & Rien

DE ZWANGERSCHAPSCURSUS IS TERUG (EN NOG LEUKER!)

Eigenlijk een golden oldie, want de zwangerschapscursus gaat al een paar jaar mee in Motel Mama. Tijd voor een opknapbeurt, vonden we. En zo kreeg onze populairste online cursus dus een mega-make-over. De cursus verhuisde ook van Instagram naar een online leeromgeving. Je hoeft dus niet op een nieuwe reeks te wachten, voortaan kan je op élk moment starten! Oh en het zachte instapprijsje is graag gedaan 🙂

Ik wil me voorbereiden op mijn bevalling!

HEY, IK BEN ELKE

Je gastvrouw & vroedvrouw

Ik ben Elke, al 20 jaar vroedvrouw. Overdag vind je me in mijn vroedvrouwen- en zorgpraktijk De Wolk. Van zwangerschapswens tot eerste verjaardag: jaarlijks begeleiden we bij De Wolk meer dan duizend koppels tijdens de speciaalste reis van hun leven.

Toen ik, tijdens lockdown 1, geen ‘live’ zwangerschapscursus, babymassage of draagconsults meer kon geven vroegen de mama’s in De Wolk me of ik geen online versie kon maken. En kijk: plots werd er nog een baby geboren: Motel Mama! Hier ben ik met plezier je gastvrouw én vroedvrouw.

Dus: neem een kijkje in ons motel, installeer je op een strandstoel met ons online magazine, of ga op een leerrijke excursie met één van onze online cursussen of workshops. Maar wees vooral heel erg welkom!

Liefs,
Elke

ONLINE CURSUSSEN & WORKSHOPS

HEY, IK BEN RIEN

redactie & receptie

Interviews met onze geweldige motelgasten, artikels, blogposts, e-books of nieuwsbrieven: ik schrijf ons Motel Mama Magazine met plezier he-le-maal vol.

Een idee? Wild plan of suggestie?

Mail me op [email protected]

Special guest

REDELIJK COOL: DANKZIJ ELVIE MOGEN WIJ JE ONZE HOW TO PUMP GUIDE TIJDELIJK GRATIS AANBIEDEN. DOWNLOAD ‘M NU!

WAT ONZE MOTELGASTEN zeggen

“Je krijgt een realistische kijk op wat er allemaal kan gebeuren, waardoor je geïnformeerd en met een zeker gevoel aan deze intense periode kan beginnen.”

Marie, over de zwangerschapscursus

 “Door jullie pump guide wist ik wat ik kon verwachten van kolven. Ik had een idee van hoe het in zijn werk ging en wat ik kon verwachten. Ik had totaal geen stress om te starten met kolven.”

sara, over de
how to pump guide

“Bedankt voor alle info op Motel Mama. Het is fijn om ergens makkelijk goed onderbouwde info terug te vinden. Je ziet vaak het bos door de bomen niet meer op het internet.”

DEBORA, over ons
motel MAGAZINE

“Babymassage, het leek mij altijd leuk om met je baby te doen, maar in groep zag ik dit minder goed zitten. Nu kan ik de massage geven wanneer en waar het ons past.”

julie, over de online
workshop babymassage

How to?

Baby’s houden hun handen vaak tot vuistjes geklemd, ook als je ze schoon wil maken met een doekje. Niet zo ‘handig’ dus. Hoe was je ze op een manier die je baby ook fijn vindt?

IN DE GIFT SHOP

DOE JEZELF EEN ZELFZEKERE BEVALLING & KRAAMTIJD CADEAU

Free minibar

Yes! Deze zijn van het huis!