Welkom in Motel Mama

 

Voor alle mama’s op de baan. Neem een pauze, tank wat bij. Vraag gerust de weg. We hebben richtingaanwijzers, tips, verhalen en een volle minibar. Kan jij straks opgeladen weer en route. En let vooral niet op de rommel. Het hoeft hier niet perfect te zijn, gezellig is altijd goed genoeg. Welkom in Motel Mama, jouw zonnige tussenstop op de reis naar baby-town!

Hier vind je 100% echte, eerlijke en superhandige info voor een zelfzekere zwangerschap, bevalling en babytijd. Recht vanuit de vroedvrouwenpraktijk, tot bij jou. Yes, baby 🙂

Neem een kijkje, installeer je op een strandstoel met ons online magazine of ga op een leerrijke excursie met één van onze online cursussen. En wees vooral héél erg welkom.

MAGAZINE & MOM GUIDES

Motel Mama Magazine. Een gezellig online magazine voor de (toekomstige) babymama. Met slimme (vroedvrouwen)tips, info en verhalen over zwangerschap, bevallen en babyverzorging.

Motel Mama Mom Guides. Ontdekken hoe jij je baby he-le-maal kan helpen ontspannen met een babymassage? Je kindje veilig leren dragen met draagdoek, ringsling en draagzak? Of jezelf en je partner klaarstomen voor een zelfzekere bevalling en fijnere kraamtijd? Wij helpen je met ontzettend veel plezier, met onze ‘Mom Guides’ online workshops & cursussen. Kwestie van je reis goed voor te bereiden ;). Plug, Play en RELAX (want: you got this!).

DE UITBATERS

Rien de Mey

Rien is lifestylejournalist (o.a. Het Nieuwsblad, Knack Weekend) en auteur van ‘Het is een fase. Een praktische lifestylegids voor je eerste jaar als mama’ (Uitgeverij Lannoo). Hé hé. Dat is wel wat. Zowel op het vlak van pagina’s (224) als topics (van aambeien tot post partum outfits). Maar over het moederschap kan een mens meerdere boekjes open doen, nietwaar? En zo raakt de bibliotheek van Motel Mama dus aardig gevuld. Dagdagelijkse inspiratiebronnen: Matilda (6), Waldo (3) en Nelson (1)

Elke Notebaert

Elke heeft 18 jaar ervaring als vroedvrouw, is bezielster van groepspraktijk De Wolk en mama van Vic (14), Sam (13) en Bas (10). Ze heeft een groot hart voor baby’s én hun mama’s. Elke is niet in het bezit van geitenwollensokken en windt, behalve rond schattige mini’s, nergens doekjes omheen. Klaar voor een leerrijke en gezellige excursie richting zwangerschap, bevalling, kraamtijd en (pril) moederschap? Elke is graag jouw ervaren gids @ Motel Mama.

HET GASTENBOEK

Dr. Els Dufraimont

gynaecoloog en verloskundige Imelda

Veerle Van Rooy

perinataal kinesist en bekkenbodemtherapeut

Ellen Van Camp

manueel therapeut en bekkenbodemtherapeut

Sarah Verschueren

kinderpsycholoog, relatie- en gezinstherapeut

Nicki Meeus

kapper House of M

Linde Stifter

vroedvrouw & draagconsulente Tilia Design

Julie De Laet

mamacoach & yogateacher Yoga by Julz

Jennifer Cnops

perinataal voedingsdeskundige en personal trainer Reset

Farah Meysmans

osteopaat Het Appèl

Daniëlle Heemskerk

experte lichaamsbeeld Bureau body positive

Eva Devisch

styling kindermode Goldfish Mechelen

Anneliese Roose

KonMari opruimcoach

An-Sofie Van Parys

vroedvrouw en psychotherapeute Broedvrouw

Alexander Witpas

seksuoloog en relatietherapeut

Siem Devos

lingeriestylist Bustique

Annick Van den Nest

psycholoog en psychotraumatoloog Apeiron

Eline Tommelein

Prof. dr. farmacologie en farmacotherapie

dr. Jetske Ultee

Onderzoeksarts in de cosmetische dermatologie

Laura Cauwenberghs

Kinderarts AZ Monica Antwerpen

Download je gratis Pump Guide hier

    *Je kan je op elk moment uitschrijven. Wil je meer weten over je privacy, kijk dan even hier