Over Motel Mama

Waarom dit motel?

motel mama’s missie

Hey,

wij zijn elke & Rien

een vroedvrouw en een copywriter. En samen ontvangen we heel wat inspirerende gasten in Motel Mama: de heerlijk relaxte info-stop voor (bijna) baby-mama’s.

Waarom wij dit motel openden? Wel. Omdat wij elke mama een zelfzekere zwangerschap én babytijd toewensen. Omdat kennis en buikgevoel een topcombi zijn. En omdat echt goeie, eerlijke info onbetaalbaar is. Dus daarom vind je die hier: makkelijk en vrij beschikbaar.

ONS MOTTO

ELKE MAMA KAN

Elke mama kan in haar kracht staan tijdens haar bevalling
Elke mama kan haar baby masseren
Elke mama kan dragen

Elke mama kan.

Sinds het begin van Motel Mama is dat de slogan die hier achter de schermen, in de brainstormkamer van ons Motel ophangt.

Het is een idee dat Elke meebracht uit haar vroedvrouwenpraktijk De Wolk. Want: Elke wil mama’s niet vertellen wat ze moéten doen. Of hoé ze iets moeten doen. Ze wil ervoor zorgen dat elke mama een zelfzekere mama wordt.

Hoe dan?
Met betrouwbare én eerlijke informatie. Want pas als je de onverbloemde info en kennis hebt, pas als je al je opties kent… dan kan je de keuzes maken die écht bij jou en jouw authentieke buikgevoel passen.

In ons motel kan je die informatie dus vinden. In onze artikels, en op onze Insta. In onze online cursussen, workshops & mom guides.

Dat hele plaatje werken we met de meeste zorg voor je uit.
Zodat jij, met alle info die je nodig hebt, zelfzeker aan de slag kan.

Want elke mama kan alles.
Maar soms heeft ze iemand nodig die haar even uitlegt hoé.

VROEDVROUW ELKE

je gids op reis naar baby town

Baby’s komen misschien niet met een handleiding, maar toch wel met een lijstje FAQ’s. Aan de frontdesk van Motel Mama zit ervaren vroedvrouw Elke Notebaert altijd klaar om (met de glimlach) een antwoord te geven op de vragen waar (bijna) mama’s zoal mee zitten.

Elke heeft 20 jaar ervaring als vroedvrouw, en richtte multidisciplinaire groepspraktijk De Wolk op. Daar begeleiden ze jaarlijks meer dan 1000 jonge moeders en koppels, voor, tijdens en na de zwangerschap.

Ben jij ook klaar voor een leerrijke en gezellige excursie richting zwangerschap, bevalling, kraamtijd en (pril) moederschap? Elke is hier graag je ervaren gids.

& Rien

je one-woman-redactie

Elke en copywriter Rien de Mey leerden elkaar kennen toen Rien aan haar boek ‘Het is een fase’ (een praktische lifestylegids voor je eerste jaar als mama) werkte. Meteen een kanjer van een klik, je kent dat soort histories. En van dat ene interview kwamen er al snel véle andere. Want Elke ratelt aan een enthousiast tempo, vuurt geweldige tips en echt-zooo-goed-om-te-weten-info af. En Rien pent dat alles hier met veel plezier voor je neer.

MOTEL MAMA

EST. 2020

Voor alle mama’s op de baan. Neem een pauze, tank wat bij. Vraag gerust de weg. We hebben richtingaanwijzers, tips, verhalen en een volle minibar. Kan jij straks opgeladen weer op weg. En let vooral niet op de rommel. Het hoeft hier niet perfect te zijn, gezellig is altijd goed genoeg. Welkom in Motel Mama, de zonnige tussenstop op jouw reis naar baby town.

Hoe ontstond Motel Mama eigenlijk?