Podcast ‘De Thuisblijvers’: Elke vertelt over vroedvrouwenzorg in lockdown

Hoe is het eigenlijk om nu vroedvrouw te zijn? Hoe worden jonge ouders, ondanks de moeilijke omstandigheden, toch zo goed mogelijk geholpen? Wat zijn de uitdagingen van een kraamtijd in lockdown? Elke was te gast (nu ja: niet heus natuurlijk, maar wél virtueel) bij Tiemen, man achter de nagelnieuwe podcast ‘De Thuisblijvers’. Luister mee.

De naam verraadt het al een beetje: Tiemens podcast ‘De Thuisblijvers’ werd in het leven geroepen toen we plots allemaal in dat kot van ons moesten blijven. Op zoek naar iets om te beluisteren terwijl je je kruidenrekje op alfabet sorteert? In deze podcastreeks gaat Tiemen telkens met één centrale gast in gesprek over de coronacrisis en de impact ervan op diens job of bedrijf. De ondertoon: positief. Tiemen wil verhalen delen waaraan mensen zich kunnen optrekken en die inspireren. In de derde aflevering, is er dus het verhaal van Motel Mama Elke!

– Beluister de podcast hier

PSSST: Tiemen zoekt nog steeds gasten voor zijn podcast, je kan contact opnemen via [email protected] Mannaffolki is een (audio)visual storytelling agency – www.mannaffolki.be

Bekijk Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top